Hírek

ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR
2019. január 26 – 27.
Tájékoztató
Az ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS 15. alkalommal, 2019. január 26. és január 27. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportaréna területén.

Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen, megfelelő fórumot kívánunk biztosítani mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak kiállításunk témaköreihez.

A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsó sorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. Látogatóink számára átfogó képet kívánunk adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben.

A kiállítás célcsoportja elsősorban a „család”.

Látogatóink a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak.

A nyitva tartást úgy határozzuk meg, hogy időbeosztásuktól illetve lakhelyüktől függően lehetőleg a legtöbben látogathassák kiállításunkat.

A kiállítók jelentkezését folyamatosan várjuk.
A fizetési feltételek:

A bérleti díj 20%-a megrendeléskor készpénzben, vagy átutalás formájában 8 napon belül fizetendő.
40% a kiállítást megelőző év december 1-ig fizetendő
a fennmaradó 40% a kiállítás évében január 10-ig fizetendő.
A január 10. után érkezett megrendelés esetén a teljes bérleti díjat (+standépítést) egy összegben megrendeléskor kell fizetni

Megrendelőinknek lehetőséget adunk a jelentkezési határidő után elkészített beépítési terv megtekintésére, és a helykiválasztásra. A helykiválasztásnál elsőbbséget élvez az a megrendelő, aki korábban adta le megrendelését.

A kiállításon felépített standoknak generál kivitelezője lesz, de lehetőséget biztosítunk a saját stand építésére is. A standépítési költséget az utolsó 40%-os bérleti díj részlettel együtt számlázzuk. Az építési költségekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Üdvözlettel

Nagy László
Ügyvezető


 Hajrá, legyen az jó, vagy rossz, vésd ide, amit most gondolsz!