Kezdőlap

Boldogság, öröm és gyász. Ha érzéseit virággal kívánja kifejezni akkor a legjobb helyen jár! Születéstől az elmúlásig segítünk a választásban.

Vállalkozásunk 1992 december óta, hosszú éveken át reklámügynöki tevékenységgel foglalkozva, úttörőként vett részt az első helyi rádió megszólalásában, annak üzemeltetésében.
Később a média piac felosztása ill. a változó igényeket felismerve  használt ruha kereskedéssel foglalkoztunk a kedvelt, és közismert “ÉvaTuri” néven.

Tizenhárom évvel ezelőtt a piaci viszonyok átrendeződése révén adódott az alkalom a váltásra, így vállalkozásunk 2007 óta Flóra Virágüzlet néven virág-ajándék üzletet üzemeltet. Hamarosan igény merült fel a bővítésre is, így megnyitottuk fiók üzletünket Nagyszénás nagyközség szívében,  a már jól ismert Flóra Virágüzlet néven.

Mint ahogy ismeretes a koronavírus világjárvánnyá fejlődése elérte hazánkat is, és komoly gazdasági jellegű problémákat is okoz. A most kialakult rendkívüli helyzet nyomán ill. annak beláthatatlan ideig elhúzódó gazdasági következményei miatt 2020 március 21-től ideiglenesen, majd június 11-el véglegesen bezárt a Flóra Virágüzlet Orosházán!

A szabályzók enyhítése után Nagyszénáson újra megnyitottuk üzletünket, tehát a Flóra Virág tovább él!

A koronavírus-járvány harmadik hulláma 2021 február közepén érte el Magyarországot, a kormány a március 8-tól újabb szigorításokról döntött, amit legutóbbi döntésével meghosszabbított. Tehát üzletünk bizonytalan ideig ismét zárva tart!

Üzletünk április 12-től újra NYITVA!

Online ill. kiszállítással továbbra is állunk rendelkezésükre, megrendeléseiket leadhatják a +36704104486 telefonszámon.
Ne feledjék ha virág, akkor Flóra Virág!

Nagyszénási üzletünk

Üzletünk Nagyszénáson

[metaslider id = 1011] [metaslider id = 822]

[WPGP gif_id = “1221” width = “600”]